Αγγλία: Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι, Τότεναμ-Τσέλσι

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 16:01
UPD:16:08
REUTERS/Paul Childs

Η παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει τους «πετεινούς» να μην χάνουν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Τσέλσι συνεχίστηκε.

A- A A+

Το ντέρμπι της 14η αγωνιστικής της Premier League στο βόρειο Λονδίνο δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Τότεναμ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Η παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει τους «πετεινούς» να μην χάνουν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Τσέλσι συνεχίστηκε. Στα 10 τελευταία ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Τότεναμ, σε όλες τις διοργανώσεις, οι «μπλε» επικράτησαν μόνο μία φορά.

Οι δύο μονομάχοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο δεύτερο μέρος, όμως, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο να φτάνει πολύ κοντά στο 0-1 με το σουτ πάνω στην κίνηση του Αζάρ, το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Γιορίς, σε μία από τις κορυφαίες επεμβάσεις που έχουν γίνει έως τώρα στην Premier League.

EPA/GERRY PENNY

Ο παίκτης της Τότεναμ Χάρι Κέιν (αριστερά) και ο παίκτης της Τσέλσι Γκάρι Κέιχιλ κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Ποκετίνο διατήρησε το αήττητο για 6ο σερί ματς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ για τους πρωταθλητές ήταν η πρώτη ισοπαλία (3η συνολικά στο πρωτάθλημα) μετά από 3 ήττες και 2 νίκες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις