Μπάσκετ: Υποχρέωση στην Καβάλα για Ολυμπιακό

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 09:02
UPD:16:12
ACTION IMAGES/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Στην Καβάλα συνεχίζεται σήμερα η 8η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας, στις 17:00.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παραταχθεί ελλιπής, αφού στις απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη, Γιανγκ αμφίβολη έχει καταστεί και η συμμετοχή του Παπαπέτρου.

Ο νεαρός φόργουορντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λαμποράλ Κούτσα, για την Ευρωλίγκα και παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η συμμετοχή του θα κριθεί πριν το τζάμπολ, ενώ αν ο αγώνας εξελιχθεί σε εύκολο για τους «ερυθρόλευκους», ακόμη και αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον έχει στη 12αδα, λογικά δεν θα χρησιμοποιηθεί. 

Στα υπέρ της πειραϊκής ομάδας η παρουσία του Λοτζέσκι, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα, ενώ επίσης διαθέσιμοι είναι οι Μιλουτίνοφ, Χάντερ, με τον πρώτο να έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση που τον έστειλε στο νοσοκομείο και τον Αμερικανό σέντερ να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Από την πλευρά της, η μακεδονική ομάδα είναι ουραγός στην κατάταξη της Α1 καθώς μετρά μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες, αλλά ευελπιστεί ότι η παρουσία του Στιβ Γιατζόγλου θα αλλάξει την κατάσταση, κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αν και για το σημερινό παιχνίδι μοναδική απαίτηση είναι μια ευπρόσωπη παρουσία κι ένα καλό παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις