Ισπανία: «Κλείδωσε» τη νίκη ο Λούκας

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 01:31
UPD:16:40
EPA/ANGEL MEDINA G.

Φάση από τον αγώνα Λας Πάλμας - Λα Κορούνια.

A- A A+

Με γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας, η Λα Κορούνια νίκησε με 2-0 την Λας Πάλμας εκτός έδρας κι ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση της primera division.

Σε ένα ακόμη ματς ο άσος της «Ντεπορ» ήταν ο «παίκτης-κλειδί» για την ομάδα της Γαλικίας. Προηγήθηκε στο 19΄ με τον Κάνι, για να «σφραγίσει» το «τρίποντο» ο Λούκας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η πορεία της Λα Κορούνια προς τα ευρωπαϊκά σαλόνια συνεχίζεται και, πλέον, περιμένει ήττα της Βιγιαρεάλ στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χετάφε, προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα.

Σημαντική νίκη πήρε στο Βίγκο η Θέλτα επί της Σπόρτινγκ Χιχόν με 2-1, χάρις στα τέρματα των Ορεγιάνα και Νολίτο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κάστρο. Η Θέλτα με τους τρεις βαθμούς που πήρε «έπιασε» τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 24 (4η θέση), με τους «μερένγκες» να έχουν σήμερα δύσκολη αποστολή στην έδρα της Εϊμπάρ.

Στο ντέρμπι των ουραγών, Μάλαγα και Γρανάδα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τους Ανδαλουσιάνους να παραμένουν στην τελευταία θέση, αλλά με «συγκάτοικους» τις Λεβάντε και Λας Πάλμας (από 10 βαθμούς), ενώ 11 έχει η Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι παρότι από το 53΄ έμειναν με 10 παίκτες, προηγήθηκαν 2-0, αλλά στα τελευταία λεπτά του ματς η ομάδα του Σαντοβάλ κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να «σώσει» ένα φαινομενικά... χαμένο ματς. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις