Ολυμπιακός: Χάνει Αστέρα Τρίπολης ο Πάρντο

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 16:42
UPD:16:43
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης κι ως εκ τούτου ο Μάρκο Σίλβα τον απέκλεισε από την αποστολή της αναμέτρησης με τους Αρκάδες. 

A- A A+

Νοκ άουτ από τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τέθηκε ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης (ελαφρά σύσπαση στο δεξιό γαστροκνήμιο) κι ω ς εκ τούτου ο Μάρκο Σίλβα τον απέκλεισε από την αποστολή της αναμέτρησης με τους Αρκάδες (κεκλεισμένων των θυρών). 

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών προτίμησε να αφήσει εκτός και τους Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, περισσότερο για λόγους τακτικής και ξεκούρασης. Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται και ο Μποτία, ενώ με θεραπεία συνέχισε ο Μπουχαλάκης.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς της Κυριακής (19:30) απαρτίζουν οι: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις