Δεν θα συμμετάσχει στο συμβούλιο αρχηγών ο Δ. Κουτσούμπας

Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλ. Τσίπρα
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 12:08
UPD:13:27
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουτσούμπας εμφανίζεται αρνητικός σε συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών επανέλαβε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε στον κ. Τσίπρα ότι για όλα τα ζητήματα και ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό δεν υπάρχει καμιά βάση για συνεννόηση, ενώ πρόσθεσε πως διάλογος γίνεται και μπορεί να γίνει στo πλαίσιο των σημερινών διαδικασιών της Βουλής.

Εξέφρασε επίσης την θέση του ΚΚΕ ότι στόχος της σύγκλησης του Συμβουλίου είναι «να καλλιεργηθεί κλίμα ψευδεπίγραφης συναίνεσης, δήθεν εθνικής ομοψυχίας, έτσι ώστε να αποσπάσει η κυβέρνηση την ανοχή των κομμάτων και του λαού στα μέτρα σφαγιασμού του» αλλά «και στην περαιτέρω εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με τις επιδιώξεις του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της Ε.Ε.».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, ο Πρωθυπουργός ανέφερε από την πλευρά του ότι είναι στη διάθεση του κ. Κουτσούμπα να τον ενημερώσει όποτε εκείνος το κρίνει σκόπιμο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή