Κυρ. Μητσοτάκης: Υπήρξε διοικητική ανικανότητα και όχι σαμποτάζ

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 23:05
UPD:23:08
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Όσον αφορά στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι το κλίμα ήταν θετικό και συνέβαλε στην αποφόρτιση της κατάστασης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σε διοικητική ανικανότητα απέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αποτυχία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την ύπαρξη σαμποτάζ ή δόλου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. επισήμανε ότι οι νέες εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά θα γίνουν σωστά και αδιάβλητα.

«Πρέπει να ενθαρρύνουμε μαζική συμμετοχή. Μετά το φιάσκο υπάρχουν διπλάσιοι λόγοι να έρθουν να ψηφίσουν οι πολίτες γιατί η ανάγκη για αλλαγή είναι πιο εμφανής από ποτέ» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όσον αφορά στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, υποστήριξε ότι το κλίμα ήταν θετικό και συνέβαλε στην αποφόρτιση της κατάστασης.

«Προσωπικά πρότεινα να υπάρξει ένας κώδικας δεοντολογίας ώστε να μην υπάρχουν προσωπικές αναφορές διότι ανέβηκαν οι τόνοι και πρέπει να πέσουν» σημείωσε και κάλεσε τους συνυποψήφιούς του να αποφεύγουν τις προσωπικές αναφορές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή