Επίσκεψη Παπανδρέου στην Κέρκυρα

Θα παραστεί στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2005 12:53
A- A A+

«Βρισκόμαστε σε μία φάση που ως ΠΑΣΟΚ διαμορφώνουμε τον άλλο δρόμο, έναν δρόμο που επιτρέπει να ελπίζει ο ελληνικός λαός ότι μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, αλλά με κοινωνική συνοχή και ανθρωπιά».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, όπου μετέβη προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων.

«Θα στείλουμε ένα μήνυμα σε περιοχές όπως στην Κέρκυρα, που με την τουριστική ανάπτυξη μπορούν να βρούν νέους δρόμους σε μία πολύ ανταγωνιστική διεθνή σκηνή», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

Με οικοδεσπότη τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αντζελα Γκερέκου, ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ περιόδευσαν στα καντούνια της πόλης, προσκύνησαν την κάρα του πολιούχου της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ ο ο κ. Παπανδρέου είχε και ολιγόλεπτες κουβέντες με νέους στην Πλατεία Ληστών.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντάται με το νομάρχη Γιώργο Μαχειμάρη και στο επίκεντρο των συνομιλιών τους θα βρεθούν τα έργα υποδομών στο νησί, αγροτικά και τουριστικά ζητήματα, καθώς και το θέμα της ελλιπούς στελέχωσης των δημοσίων υπηρεσιών στην Κέρκυρα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραστεί στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός του για την Παιδεία, ενώ αργότερα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματός του.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή