Δηλώσεις Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ομάρ

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 00:54
UPD:01:02
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο με τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

A- A A+

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πειράχτηκαν από την ήττα από την Μπάγερν, αυτό ήταν ευδιάκριτο στις δηλώσεις τους, όμως επισήμαναν ότι αφήνουν το παιχνίδι του Μονάχου πίσω τους για να επικεντρωθούν στον «τελικό» της 9ης Δεκεμβρίου με την Άρσεναλ.

Ο πιο έμπειρος παίκτης της πειραϊκής ομάδας, Εστέμπαν Καμπιάσο, παραδέχθηκε ότι «θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο ματς στο Καραϊσκάκη. Πήραμε ένα μάθημα απόψε, αλλά είδαμε τι μπορούμε να διορθώσουμε για τα επόμενα ματς. Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό που πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση». 

Ο Αργεντινός άσος επισήμανε πως «έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη ίσως να είναι και η λανθασμένη, ότι μπορούμε να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Η δεύτερη είναι να τα δώσουμε όλα και να πάμε για τη νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μπροστά στο κοινό μας». 

Ερωτηθείς για την προσαρμογή του είπε ότι «όλα πάνε καλά, η οικογένειά μου αισθάνεται καλά, αλλά το σημαντικότερο είναι να πηγαίνουν καλά και τα αποτελέσματα», ενώ αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτω εγώ. Πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή που υπάρχει αυτή την στιγμή στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου». 

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς υπογράμμισε πως «έπαιξαν πολύ καλά και πήραν τη νίκη. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να σκεφτούμε την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, γιατί αυτός είναι και ο τελικός μας. Ξέρουμε την Άρσεναλ, ξέρουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Όπως είπε ο Σέρβος μέσος «στο γήπεδό μας θα είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε 15 ημέρες για να προετοιμαστούμε. Θέλουμε έναν βαθμό και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε».

Παράλληλα, σχολίασε την εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού και στο Μόναχο: «Τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Χάσουμε ή νικήσουμε είναι πάντα δίπλα μας. Είναι ένας μέρος της οικογένειάς μας και μας κάνουν περισσότερο δυνατούς. Τους ευχαριστούμε που είναι μαζί μας και γι΄ αυτό πήγαμε κοντά τους σήμερα».

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε: «Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολα σήμερα αλλά έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Δεν βρεθήκαμε στην καλύτερή μας μέρα και τιμωρηθήκαμε γι’ αυτό. Ωστόσο, ακόμα η πρόκριση είναι στα χέρια μας και θα πάμε να τα δώσουμε όλα μέσα στην έδρα μας, που ξέρουμε πόσο πιο δυνατοί γινόμαστε. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό κόντρα στην Άρσεναλ και θα τον πάρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις