Αδ. Γεωργιάδης: Δεν πιστεύω ότι υπήρχε δόλος

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 23:37
UPD:24/11/2015 02:18
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Ν.Δ. «στο μέτρο της ευθύνης» που του αναλογεί (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ήταν γνωστό από πριν υπήρχε πρόβλημα με την εκλογική διαδικασία, επεσήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ενώ επανέλαβε ότι εκείνος δεν ζήτησε παραίτηση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αν και υποστήριξε πως για να διεξαχθεί επί ίσοις όροις η εκλογική διαδικασία, καλό θα ήταν να παραιτηθούν όλοι από τα αξιώματά τους.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Ν.Δ. στο μέτρο της ευθύνης που του αναλογεί και εκτίμησε ότι η στιγμή αυτή δεν ήταν η κατάλληλη για «ξεκαθάρισμα».

Όπως είπε, θεωρεί ότι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει η ΚΕΦΕ και λιγότερη ο πρόεδρος της Ν.Δ., εδώ δήλωσε πεπεισμένος ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος.

«Στη θέση του κ. Παπαμιμίκου, για λόγους ευθιξίας θα είχα παραιτηθεί», υπογράμμισε ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «χειρότερη από τη χθεσινή», εκτιμώντας ότι ο κ. Μεϊμαράκης «έκανε λάθος».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Παπαμιμίκος υποστηρίζει από την πρώτη μέρα την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα και έκανε λόγο για «ανήθικο άδειασμα» του πρώτου από τον δεύτερο.  

Ερωτηθείς για τον κ. Τζιτζικώστα, τόνισε ότι είναι αδιανόητο ένας υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος να κατέχει «όλον τον κρατικό μηχανισμό της κεντρικής Μακεδονίας» και του ζήτησε να παραιτηθεί του αξιώματός του.

Κλείνοντας χαρακτήρισε ευκαιρία το «φιάσκο» των εκλογών, ώστε να πραγματοποιηθεί ενθική συνδιάσκεψη και debate μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή