ΕΠΟ: Ανακοινώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 13:30
UPD:13:33
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε καταθέσει έφεση για την τιμωρία που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τις φωτοβολίδες που έπεσαν στο γήπεδο της Βέροιας από οπαδούς του.

A- A A+

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την τιμωρία του Ολυμπιακού, που πάντως ήταν γνωστή από την περασμένη Παρασκευή (20/11).

Ως γνωστόν, ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε καταθέσει έφεση για την τιμωρία που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τις φωτοβολίδες που έπεσαν στο γήπεδο της Βέροιας από οπαδούς του, η οποία ήταν τιμωρία της έδρας για μία αγωνιστική και πρόστιμο 43.000 ευρώ.

Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε λοιπόν την έφεση του Ολυμπιακού κι έτσι η πειραϊκή ομάδα θα υποδεχθεί χωρίς τον κόσμο της τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ ́αριθμ. 82/20-11-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ' αριθμ. 330/5-11-2015 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις