Επενδυτικά σχέδια στη συνάντηση Τ. Κουίκ – Π. Τατούλη

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 23:44
UPD:23:48
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Όπως δήλωσε ο κ. Κουίκ στο περιθώριο της συνάντησης, άκουσε με προσοχή τις σκέψεις του κ. Τατούλη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του, τουριστικά και επενδυτικά (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τα σχέδια της περιφέρειας Πελοποννήσου για πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη, αλλά και οι πρωτοβουλίες της για επενδυτικές δράσεις, σε συνδυασμό και με το λιμάνι του Γυθείου που αναπλάθεται και επεκτείνεται, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, στην Τρίπολη την Παρασκευή.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουίκ στο περιθώριο της συνάντησης, άκουσε με προσοχή τις σκέψεις του κ. Τατούλη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του, τουριστικά και επενδυτικά.

«Ειδικότερα για το αεροδρόμιο της Τρίπολης, τον διαβεβαίωσα ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου, θα ενημερώσω τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος έχει και τη σχετική ευθύνη άσκησης πολιτικής για την ΥΠΑ και τα αεροδρόμια», ανέφερε ο κ. Κουίκ.

«Σε ότι αφορά τα διεθνή επενδυτικά σχέδια που μου εξέθεσε, του τόνισα ότι τέτοιες πρωτοβουλίες, που σαφώς έχουν θετική επίδραση στην Πελοπόννησο, αν γίνουν με σωστό business plan, θα έχουν τη στήριξη όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων» πρόσθεσε εν συνεχεία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή