Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ, Τζέσικα Τσαστέιν: Ποια είναι η ομορφότερη;

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 09:30
UPD:22/11/2015 12:58
A- A A+

Ο παραμυθένιος κόσμος της επιτυχημένης ταινίας του 2012 «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» - με εισπράξεις που έφτασαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια- επεκτείνεται κάνοντας αποκαλύψεις για τις  τύχες του κυνηγού Έρικ και της βασίλισσας Ραβένα, στο σίκουελ με τίτλο «The Huntsman Winter's War».

Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ και Τζέσικα Τσαστέιν συνθέτουν ένα σπουδαίο καστ που υπόσχεται πως θα κάνει τους σινεφίλ να ξεχάσουν τη Χιονάτη (Κρίστεν Στιούαρτ), η οποία δεν συμμετέχει στη νέα ταινία που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2016.

Βλέποντας τις πρωταγωνίστριες στα πόστερ της ταινίας, αναζητούμε τη βοήθεια του Μαγικού Καθρέπτη: «Καθρέπτη, καθρεπτάκι μου, ποια είναι η πιο ωραία;»

Επική περιπέτεια δράσης

Ο Κρις Χέμσγουορθ και η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν επιστρέφουν στους ρόλους τους στο «The Huntsman Winter's War», σε μια επική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία Σεντρίκ Νικολά Τρογιάν. Την παραγωγή έκανε ο Τζο Ροθ («Maleficent», «Alice in Wonderland»), ο οποίος για άλλη μια φορά οδηγεί την ομάδα σε μια συναρπαστική νέα ιστορία που ενσωματώνεται στο θρυλικό έπος.

Υπόθεση

Πολύ καιρό πριν η  κακιά Βασίλισσα Ραβένα (Σαρλίζ Θερόν) ηττηθεί από τη λεπίδα της Χιονάτης, παρακολουθούσε σιωπηλά καθώς η αδελφή της, Φρέγια (Έμιλι Μπλαντ), υπέστη μια θλιβερή προδοσία και εγκατέλειψαν το βασίλειό τους. Με την ικανότητα της  δυναμικής πολεμίστριας Φρέγια να παγώνει κάθε εχθρό, η νεαρή βασίλισσα του πάγου πέρασε μερικές δεκαετίες σε ένα απομακρυσμένο χειμερινό παλάτι αυξάνοντας την λεγεώνα των θανάσιμων κυνηγών - συμπεριλαμβανομένου του Έρικ (Κρις Χέμσγουορθ) και της πολεμίστριας Σάρα (Τζέσικα Τσαστέιν) -  καθώς διαπιστώνει ότι το δεύτερο βραβείο της αψήφησε μια της απαίτηση: να σκληρύνει για πάντα τις καρδιές που αγαπούν. 

Όταν μαθαίνει η Φρέγια τα νέα σχετικά με τον θάνατο της αδελφής της, δίνει εντολή στους εναπομείναντες στρατιώτες να φέρουν τον Μαγικό Καθρέπτη, σπίτι, στην μόνη  μάγισσα που έμεινε και μπορεί να αξιοποιήσει την ισχύ του. Αλλά από τη στιγμή που ανακαλύπτει πως η Ραβέννα μπορεί να αναστηθεί από τα χρυσά βάθη, οι κακές αδελφές απειλούν την  μαγεμένη γη με διπλάσια σκοτεινή δύναμη.

Τώρα, συγκεντρώνοντας το στρατό τους, πρέπει να αποδείξουν το ανίκητο ... εκτός αν οι εξόριστοι κυνηγοί που έσπασαν τον  βασικό κανόνα της βασίλισσας, μπορέσουν να τις καταπολεμήσουν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς