Μπαρτσελόνα: Την τελευταία στιγμή ο Μέσι

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 18:16
UPD:18:21
REUTERS/ALBERT GEA

Ο Λιονέλ Μέσι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες κανονικά, ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα τον ρίξει στη μάχη από την αρχή ή, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

A- A A+

Το ερώτημα, για το αν θα ξεκινήσει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μέσι, δεν απαντήθηκε ούτε σήμερα από τον Λουίς Ενρίκε.

Η ώρα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της «Γηραιάς Ηπείρου» και ένα εκ των τριών πιο σημαντικών όλου του κόσμου, πλησιάζει. Και φυσικά όσο πλησιάζει τόσο ανεβαίνει το θερμόμετρο στις τάξεις των δύο κορυφαίων ομάδων της primera division, που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσουν κι εφέτος τον τίτλο στην Ισπανία.

Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τη ψυχολογία στα ύψη, καθώς προηγείται με 3 βαθμούς της Ρεάλ, οπότε και η ισοπαλία τη «βολεύει» μιας και θα διατηρηθεί στη κορυφή με την ίδια απόσταση από τους «μερένγκες». Αυτό που «καίει» τους οπαδούς της Μπάρτσα, όμως, είναι εάν στο αυριανό μεγάλο ματς θα δουν το αστέρι της ομάδας τους στο χορτάρι.

Ο Λιονέλ Μέσι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες κανονικά, ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα τον ρίξει στη μάχη από την αρχή ή, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο τεχνικός των Καταλανών ρωτήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το τι θα κάνει με τον Αργεντινό και η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: «Το ευχάριστο είναι πως είναι έτοιμος από κάθε άποψη και γυμνάζεται κανονικά. Θα δούμε αύριο πως θα αισθάνεται, καθώς εκκρεμεί ακόμα μια προπόνηση. Μιλήσαμε, θα τα ξαναπούμε αύριο και θα δούμε. Πότε θα αποφασιστεί αν θα παίξει ή όχι ο Μέσι; Μια ώρα πριν τον αγώνα», είπε χαρακτηριστικά. 
 

Για τον Ράκιτιτς ανέφερε: «Πρόκειται πάνω κάτω για την ίδια κατάσταση με τον Λέο. Προπονείται, είναι καλά, αλλά θα μιλήσουμε ξανά μετά την προπόνηση. Θα είναι σημαντικό αν τον έχουμε μαζί μας» πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αποθέωσε τον Μπουσκέτς: «Είναι ο πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής από όσους έχω προπονήσει. Είναι σταθερή αξία για την Μπαρτσελόνα!»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις