Ενημέρωση της Βουλής από το ΤΧΣ για τον τραπεζικό τομέα ζητεί ο Χ. Θεοχάρης

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 17:07
UPD:17:13
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ.Θεοχάρης κατέθεσε το σχετικό αίτημα στον κ. Μπαλαούρα, Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την εκτίμηση ότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός τραπεζικός κλάδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη εκφράζει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης και ζητεί να έρθει στη Βουλή η διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προκειμένου να ενημερώσει για τη βιωσιμότητα του τραπεζικού κλάδου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ.Θεοχάρης κατέθεσε το σχετικό αίτημα στον κ. Μπαλαούρα, Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής αναφέροντας υποχωρεί διαρκώς η χρηματιστηριακή αξία των Ελληνικών τραπεζών, ενώ η αρχική αξία επένδυσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ύψους 40 δισ. ευρώ οδεύει προς μηδενισμό.

«Mε αυτό τον τρόπο δεκάδες δισεκατομμύρια που είχαν επενδυθεί από το ελληνικό κράτος, από το υστέρημα των φορολογουμένων εξανεμίζονται. Η περιουσία δηλαδή των Ελλήνων χάνεται τη στιγμή που τους ζητούνται νέες θυσίες» σημειώνει.

Προσθέτει δε πως είναι επιβεβλημένη η ενημέρωση της Βουλής για ένα θέμα που λαμβάνει διαστάσεις σκανδάλου και για το οποίο ευθύνονται οι ερασιτεχνισμοί, η αναποφασιστικότητα και τα «πήγαινε έλα» της κυβέρνησης τωνΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή