Νέες δυνατότητες στο Facebook για να... ξεπεράσει κανείς τον/την πρώην του

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 08:02
UPD:12:05
FACEBOOK
A- A A+

Ένας χωρισμός -ιδιαίτερα στο… Facebook- μπορεί να είναι αρκετά επώδυνος, με μία νέα υπό δοκιμή δυνατότητα του διάσημου μέσου κοινωνικής δικτύωσης να υπόσχεται πως θα βοηθήσει όσους δυσκολεύονται να αφήσουν πίσω... το παρελθόν τους.

Όπως ανακοίνωσε το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όταν κάποιος δηλώνει ότι δεν είναι πλέον «σε σχέση», μέσω της αντίστοιχης επιλογής που θα δίνει το Facebook, θα ερωτάται πόσο επιθυμεί να «αλληλεπιδρά» με τον πρώην σύντροφό του, χωρίς να χρειαστεί να τον διαγράψει από τη λίστα των φίλων του.

Επίσης, με λίγες κινήσεις, θα μπορεί να ρυθμίσει τι θα… μαθαίνει ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό.

FACEBOOK

Παράλληλα, θα μπορεί κανείς να επιλέξει ποιες φωτογραφίες του παρελθόντος του ζευγαριού θα «κρύψει» από τους διαδικτυακούς του φίλους, χωρίς να χρειάζεται να τις δει μία – μία, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει το όνομά του από τις κοινές δημοσιεύσεις του πρώην ζευγαριού.

Για την ώρα, η δυνατότητα αυτή δοκιμάζεται στις ΗΠΑ με την Product Manager του Facebook Κέλι Ουίντερς να δηλώνει ότι μέσα από την εφαρμογή, το δίκτυο ευελπιστεί κάποιος να έχει μεγαλύτερη αίσθηση του ελέγχου, μετά από κάποιον χωρισμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή