Ολυμπιακός: Πανέτοιμοι Σιόβας, Πάρντο, εκτός ο Ντομίνγκες

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 14:30
UPD:14:34
INTIME SPORTS/VILLA

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με τους Σιόβα και Πάρντο «ετοιμοπόλεμους», αλλά τον Τσόρι Ντομίνγκες εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επιθυμία των δύο παικτών να μην χάσουν με τίποτα το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο έγινε πραγματικότητα, καθώς έβγαλαν κανονικά το σημερινό πρόγραμμα και παρά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες τέθηκαν στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για τον αγώνα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υπολογίζει και τους δύο παίκτες, έστω κι αν ο διεθνής κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό του. Θέμα απουσίας του, πάντως, δεν τίθεται, εκτός κι αν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Όσον αφορά τον Κολομβιανό ακραίο μέσο αναμένεται να μη ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, λόγω της κούρασης από τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά και το μεγάλο ταξίδι που έκανε για να επιστρέψει.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του κι έμεινε εκτός αποστολής. Οι «εκλεκτοί» του Μάρκο Σίλβα για το ματς του Σαββάτου είναι οι: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις