Ισραήλ: Πέντε νεκροί σε δύο επιθέσεις Παλαιστινίων

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 06:26
UPD:10:00
REUTERS/RONEN ZVULUN

Σύμφωνα με τον διοικητή της αστυνομίας, στο οικιστικό τετράγωνο Γκους Ετζιόν στη Δυτική Όχθη, ένας Παλαιστίνιος οδηγούσε στο βοηθητικό τμήμα του κυρίως δρόμου και πυροβόλησε τα αυτοκίνητα που κινούνταν αργά λόγω κίνησης, σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα επτά.

A- A A+

Πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε δύο επιθέσεις Παλαιστινίων στο Τελ Αβίβ και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη χθες, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και στρατός του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διοικητή της αστυνομίας, στο οικιστικό τετράγωνο Γκους Ετζιόν στη Δυτική Όχθη, ένας Παλαιστίνιος οδηγούσε στο βοηθητικό τμήμα του κυρίως δρόμου και πυροβόλησε τα αυτοκίνητα που κινούνταν αργά λόγω κίνησης, σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα επτά

EURONEWS

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόσενφελντ είπε πως ο Παλαιστίνιος οδηγός συνελήφθη όταν συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, ενώ πρόσθεσε πως σκοτώθηκαν ένας Αμερικανός, ένας Παλαιστίνιος και ένας Ισραηλινός.

Στην επίθεση στο Τελ Αβίβ, ένας Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε άτομα ενώ έκαναν την απογευματινή τους προσευχή σε ένα μαγαζί που πουλά αντικείμενα της εβραϊκής θρησκείας μέσα σε κτήριο γραφείων. Ο Παλαιστίνιος σκότωσε δύο άτομα και τραυμάτισε ένα τρίτο.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή