Γ. Κασαπίδης: Οι βαρύγδουπες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπονται με πολύκροτο τρόπο

Παράλογος ο φόρος στο κρασί, σύμφωνα με τον βουλευτή της Ν.Δ.
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 22:24
UPD:22:33
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Από το σχίσιμο του μνημονίου, το κούρεμα του χρέους, μέχρι και το περιλάλητο "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", το ένα μετά το άλλο τα τουβλάκια του ντόμινο των υποσχέσεων Τσίπρα πέφτουν πάνω στο κεφάλι των Ελλήνων» τονίζει ο βουλευτής Κοζάνης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Οι βαρύγδουπες προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπονται με πολύκροτο τρόπο, σχολιάζει ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κασαπίδης, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση.

«Από το σχίσιμο του μνημονίου, το κούρεμα του χρέους, μέχρι και το περιλάλητο "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", το ένα μετά το άλλο τα τουβλάκια του ντόμινο των υποσχέσεων Τσίπρα πέφτουν πάνω στο κεφάλι των Ελλήνων» τονίζει ο βουλευτής Κοζάνης και καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση «δείχνει τα δόντια της» στους αγρότες.

Κριτική ασκεί και στην επιβολή φόρου στο κρασί, το οποίο όπως επισημαίνει, θα πλήξει τα λαϊκά στρώμματα, τους οινοποιητικούς συνεταιρισμούς και την εξωστρέφεια του κλάδου.

«Αποδεικνύεται περίτρανα η παντελής έλλειψη σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης για τη χώρα από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα ξεκινούσε από τον πρωτογενή τομέα της χώρας» συμπεραίνει ο κ. Κασαπίδης, και κάνει λόγο για έναν παράλογο φόρο, τύπου ΕΝΦΙΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή