Αλ. Τριανταφυλλίδης: Επώδυνος συμβιβασμός η συμφωνία

«Να παραμείνει ενεργό το κίνημα κατά των πλειστηριασμών»
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 23:39
UPD:23:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Η κυβέρνηση τη δική της ευθύνη, οι βουλευτές στο δικό τους έργο και τα κινήματα στη δική τους ιερή αποστολή» υπογράμμισε ο κ. Τρανταφυλλίδης (φωτ. αρχείου) .

A- A A+

Η συμφωνία με τους εκπροσώπους των θεσμών είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός, ανέφερε μεταξύ και άλλων ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε, καλύπτει το 60% των δανειοληπτών και το 25% αυτών που με εισοδηματικά κριτήρια φτάνουν αντικειμενική αξία 170.000€ ως τριμελής, τετραμελής οικογένεια. «Δεν είναι όμως αυτό που θέλαμε. Γιατί γίνεται διαπραγμάτευση, γίνεται παζάρι» πρόσθεσε.

«Καλώ και από εδώ, από αυτό το βήμα, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, που και εγώ το βίωσα δύο χρόνια απολυμένος - άνεργος στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου γινόντουσαν πλειστηριασμοί, να παραμείνει ενεργό. Αυτό το κίνημα να παραμείνει όρθιο και να υπερασπιστεί κάθε άπορο , άνεργο, άστεγο πολίτη. Εμείς θέλουμε τον κόσμο να υπερασπίζεται το δίκιο του. Να είναι στο δρόμο. Ο καθένας στην αποστολή του. Η κυβέρνηση τη δική της ευθύνη, οι βουλευτές στο δικό τους έργο και τα κινήματα στη δική τους ιερή αποστολή» υπογράμμισε εν συνεχεία ο κ. Τρανταφυλλίδης .

Σημείωσε δε ότι ευθύνη της κυβέρνησης είναι «να ξεφύγουμε από τη συζήτηση για βοηθήματα, επιδόματα, ενισχύσεις και να οδηγήσουμε το δημόσιο διάλογο στις επενδύσεις, τις νέες δουλειές και τις νέες θέσεις εργασίας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή