Απάντηση του υπουργείου Οικονομικών στο ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2005 18:14
A- A A+

«Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλάνε ως να ήρθαν από άλλο πλανήτη στην Ελλάδα. Ως να μην έχει προηγηθεί ο εκτροχιασμός της οικονομίας από την περασμένη δεκαετία που είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών απαντώντας στις δηλώσεις της υπεύθυνης του Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/10/11/1106521.htm .

«Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να απολογούνται στον ελληνικό λαό για τα πεπραγμένα τους αντί να παριστάνουν τους τιμητές και τους κατήγορους. Η κυβέρνηση, με αίσθημα ευθύνης, αντιμετωπίζει τα προβλήματα του παρελθόντος και η πολιτική της έχει αποτελέσματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται επίσης ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα θα μειωθεί φέτος από το 6,6% του ΑΕΠ στο 3,6% του ΑΕΠ, δηλαδή κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες και προβλέπεται με τον προϋπολογισμό του 2006 να μειωθεί περαιτέρω στο 2,8% του χρόνου. Παράλληλα, ο ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να φθάσει το 3,6% και η ανεργία μειώθηκε φέτος κατά μία εκατοστιαία μονάδα.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή