Επεισόδια στα Εξάρχεια

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 20:03
UPD:18/11/2015 12:49
NAFTEMPORIKI.GR/Μάκης Συνοδινός
A- A A+

του Μάκη Συνοδινού

Επεισόδια βρίσκονταν σε εξέλιξη για αρκετές ώρες, από τις 20.00 μέχρι αργά το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, από ομάδα κουκουλοφόρων που μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατευθύνθηκε προς την περιοχή. Συνεχίζεται και μετά τα μεσάνυχτα ο «κλεφτοπόλεμος» στην περιοχή.

Ομάδες νεαρών, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο με το μπλοκ των αντιεξουσιαστών, έφθασαν στην πλατεία Εξαρχείων και επιτέθηκαν στις διμοιρίες των ΜΑΤ στις οδούς Στουρνάρη και Μπουμπουλίνας με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους νεαρούς, οι οποίοι συνέχιζαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς.

Οι νεαροί μάλιστα, έσπρωξαν ένα αυτοκίνητο προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, με το όχημα τελικά να πέφτει σε μία κολώνα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Οι αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις, εκ των οποίων οι τρεις για επιθέσεις εις βάρος αστυνομικών και οι υπόλοιπες δύο για πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή