Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2005 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Ασθενείς μεταβλητοί. Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Πρόσκαιρες νεφώσεις, στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ στα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νοτιοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, μικρής διάρκειας. Από το απόγευμα και από τα δυτικά, ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή