Ματαιώθηκε ο φιλικός αγώνας Βέλγιο - Ισπανία

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 13:06
UPD:13:09
REUTERS/STRINGER/BELGIUM

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Ισπανίας στο Βέλγιο.

A- A A+

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι υπήρξε αιτία ακύρωσης του φιλικού αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί απόψε στις Βρυξέλλες ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ισπανία.

Η αποστολή των Ισπανών είχε ταξιδέψει κανονικά στην πρωτεύουσα του Βελγίου, ωστόσο αργά χθες τη νύχτα ελήφθη απόφαση ματαίωσης της συνάντησης, ύστερα από υπόδειξη και της κυβέρνησης, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί μετά τα γεγονότα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται πως «σε συνεννόηση με τις Αρχές και την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου αποφάσισε να ακυρώσει το παιχνίδι. Αργά το βράδυ της Δευτέρας η κυβέρνηση επικοινώνησε με την ομοσπονδία και συνέστησε να μη διεξαχθεί το παιχνίδι...».

Όπως διευκρινίζεται «αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή είναι πολύ υψηλό και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για ένα ύποπτο άτομο».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Λυπούμαστε πραγματικά που ένα τέτοιο φιλικό μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλο κίνητρο ακυρώνεται την τελευταία στιγμή και καταλαβαίνουμε την απογοήτευση πολλών οπαδών. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε ούτε την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών ούτε των οπαδών».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις