Μπάσκετ: Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Τρίπολη

Κέρδισε 78 - 61 τον Αρκαδικό
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 21:35
UPD:22:13
INTIME SPORTS
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός πήρε την «επαγγελματική» νίκη που αναζητούσε στην Τρίπολη, καθώς παίζοντας όσο χρειαζόταν νίκησε με 78-61 τον Αρκαδικό στο τελευταίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» διατήρησαν το απόλυτο στην Α1 Ανδρών, μαζί με την ΑΕΚ και πλέον εστιάζουν στην κρίσιμη αναμέτρηση που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Παναθηναϊκός πήρε από την αρχή της συνάντησης μια διαφορά περίπου δέκα πόντων την οποία διατήρησε άνετα ως το τέλος, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν επέτρεψε στο συγκρότημα της Τρίπολης να απειλήσει περισσότερο.

Για τους νικητές μόνο ο Ραντούλιτσα ήταν «διψήφιος» στο σκοράρισμα. Ο Σέρβος σέντερ τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους έχοντας 7/9 δίποντα, από από 9 είχαν οι Πάβλοβιτς και Παπαγιάννης.

Για τη γηπεδούχο ομάδα πρώτος σκόρερ ήταν Νοούτινεν με 17 πόντους, ενώ άλλους 11 πρόσθεσε ο Καββαδάς, με χαρακτηριστικό της συνάντησης την αστοχία των αντίπαλων από τα 6,75, αφού ο Αρκαδικός είχε 6/25 τρίποντα και ο Παναθηναϊκός 4/23. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις