Βόλεϊ: «Ανώμαλη προσγείωση» για Ολυμπιακό στην Ερμούπολη

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 22:26
UPD:22:33
INTIME SPORTS

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο Φοίνικας Σύρου προσγείωσε... ανώμαλα τον Ολυμπιακό και τον υποχρέωσε νωρίς-νωρίς στην πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τη νίκη του με 3-2 στο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, που διεξήχθη.... ετεροχρονισμένα.

Σε ένα παιχνίδι-θρίλερ από την αρχή έως το τέλος, που διήρκεσε περισσότερο από 2,5 ώρες, οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετικά και φανέρωσαν όλες τις αδυναμίες του φετινού Ολυμπιακού, που «χτίστηκε» από την αρχή το καλοκαίρι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ακόμη πάρα πολύ δουλειά, σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού του.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα δεν είχε μπλοκ, καθώς ο Ιταλός επέλεξε να μη χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου τον πιο έμπειρο κεντρικό του (Σουλτανόπουλος), δεν είχε βοήθεια από τους ακραίους που επέλεξε για βασικούς και ειδικά από τον Τσουκ, αφού ο Όγκουρτσακ ακόμη μαθαίνει την ομάδα, κι αν δεν είχε μπει ο Κοκκινάκης στη θέση του αρνητικού Μαυροβούνιου ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είχε πάρει ούτε το βαθμό απέναντι στον Φοίνικα, που παραμένει αήττητος.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός σημείωσε την πρώτη νίκη του για φέτος και μάλιστα εκτός έδρας καθώς άλωσε το «Χαλκιοπούλειο» επικρατώντας της γηπεδούχου Λαμίας 3-0 και αφήνοντας την ομάδα της Φθιώτιδας ουραγό στην κατάταξη και χωρίς βαθμό.

Η Κηφισιά νίκησε την Παναχαϊκή στο «Ζηρίνειο» με 3-1 και ανέβηκε στους 7 βαθμούς, μαζί με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ηρακλής σημείωσε την πρώτη νίκη του και μάλιστα κατά τρόπο εντυπωσιακό, αφού πέρασε πανεύκολα με 3-0 από την Ορεστιάδα, απέναντι στην αγνώριστη ομάδα της Θράκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις