Παναθηναϊκός: Εσιέν για 45 λεπτά στην φιλική ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (1-1)

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 18:10
UPD:18:16

Το πιο σημαντικό γεγονός του αγώνα ήταν η συμμετοχή του Μίκαελ Εσιέν  (φωτ. αρχείου) στο δεύτερο μέρος.

A- A A+

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μίκαελ Εσιέν στην φιλική ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό (1-1) στο Κορωπί.

Σαφώς και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε τον Αντρέα Στραματσόνι και τους συνεργάτες του. Το πιο σημαντικό γεγονός του αγώνα ήταν η συμμετοχή του Μίκαελ Εσιέν στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο ο Γκανέζος αμυντικός μέσος έπαιξε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, ενώ με την απόδοσή του έκανε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να «τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.»

Στο πρώτο μέρος ο Κοτσόλης έπαιξε κάτω από τα δοκάρια, ο Βέμερ στο δεξί άκρο, ο Νάνο στο αριστερό και οι Ταυλαρίδης, Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας. Σε ρόλο δεξιού χαφ χρησιμοποιήθηκε ο Ζέκα, κεντρικά χαφ ήταν οι Λουντ, Λαγός και ο Ατζαγκούν έπαιξε αριστερό χαφ με τους Κλωναρίδη Πέτριτς να συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το 4-4-2, αλλά τα πρόσωπα. Δεξί μπακ έπαιξε ο Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος στόπερ και αριστερό μπακ ο Μπούρμπος. Σε ρόλο δεξιού χαφ αγωνίστηκε ο Καλτσάς, αριστερά παρέμεινε ο Ατζαγκούν και κεντρικά χαφ ήταν οι Εσιέν, Λουντ. Κλωναρίδης και Πέτριτς παρέμειναν στην επίθεση και κάποια στιγμή πέρασε στο ματς και ο νεαρός Λάμπρου.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με γκολ του Βούλγαρου επιθετικού, Ντομοβτσίσκι, ενώ για το «τριφύλλι» ισοφάρισε ο Ατζαγκούν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις