Μπάσκετ: Σοκ στον Ολυμπιακό! Ρήξη χιαστών ο Γιανγκ!

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 11:38
UPD:11:46
INTIME SPORTS

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Πάτρικ Γιανγκ. Ο σέντερ των Πειραιωτών υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο χθεσινό ματς με την Αναντολού Εφές και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4 μήνες!

Ο τραυματισμός του Αμερικανού άσου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Τούρκους, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, αποδείχθηκε πάρα πολύ σοβαρός και η μεγάλη νίκη των Πειραιωτών στο «Αμπντί Ιπεκτσί» περνάει σε... δεύτερη μοίρα. 

Περίπου 3 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου 10λεπτου ο Γιανγκ έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Παρασκευής. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο παίκτης έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα χεθιρουργηθεί άμεσα με το που επιστρέψει στην Αθήνα. Ο χρόνος απουσίας του κυμαίνεται περίπου στους 4 μήνες, κάτι που δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να στραφούν οι «ερυθρόλευκοι» σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού: «Ο Πάτρικ Γιανγκ υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/11) σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και διεγνώσθη ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου. Λεπτομέρειες για τον τρόπο και τον χρόνο αποθεραπείας του Αμερικανού σέντερ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Όλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Πάτρικ καλή ανάρρωση και γρήγορα στα γήπεδα.» 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις