Ουγγαρία: «Έφυγε» ο Φούλοπ!

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 09:12
UPD:09:16
ACTION IMAGES /ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Με την φανέλα του Αστέρα αγωνίστηκε τη σεζόν 2012/2013 και ήταν, μάλιστα, η βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

A- A A+

Σε ηλικία μόλις 32 ετών ο Μάρτιν Φούλοπ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη που έδωσε για 2.5 χρόνια με τον καρκίνο.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ που είχε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν και από τον Αστέρα Τρίπολης άρχισε να ταλαιπωρείται από τη νόσο το 2013, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο χέρι. Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, με τους Αρκάδες να ήταν η τελευταία ομάδα που έπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την φανέλα του Αστέρα αγωνίστηκε τη σεζόν 2012/2013 και ήταν, μάλιστα, η βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Είχε 28 συμμετοχές, 24 στη Super League και 4 στα play offs, μία στους προκριματικούς του Europa League (στο 0-0 με τη Μαρίτιμο στην Πορτογαλία).

Φόρεσε 24 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας Ουγγαρίας, ενώ ήταν διεθνής άλλες 11 με την U21 της πατρίδας του. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΜΤΚ Βουδαπέστης και στη συνέχεια έγινε γνωστός από την 9ετή θητεία του στην Αγγλία. Έπαιξε σε μεγάλες ομάδες του Νησιού, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ, ενώ αγωνίστηκε επίσης και στις Σάντερλαντ, Λέστερ, Στόουκ, Τσέστερφιλντ, Κόβεντρι, Ίπσουιτς και Γουέστ Μπρομ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις