Καταδικάζει τις πράξεις τρομοκρατίας, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα

Με αφορμή τις καταγγελίες Πανούση
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 22:06
UPD:22:18
Alexandros Michailidis / SOOC/Alexandros Michailidis

Η κ. Λέβα δήλωσε ότι καταδικάζει τις πράξεις τρομοκρατών, παρά το γεγονός πως με αρκετούς εξ αυτών συνομιλούσε στις φυλακές.

A- A A+

Τις πράξεις τρομοκρατίας καταδικάζει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα, εν μέσω των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση για διασυνδέσεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματος με φυλακισμένους τρομοκράτες.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», η κ. Λέβα δήλωσε ότι καταδικάζει τις πράξεις τρομοκρατών, παρά το γεγονός πως με αρκετούς εξ αυτών συνομιλούσε στις φυλακές.

Ερωτηθείσα εάν εμπλέκεται στις καταγγελίες του πρώην υπουργού, η κ. Λέβα σημείωσε ότι δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα. «Έχω πάει πάρα πολλές φορές στις φυλακές. Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε τίποτα από συνομιλίες - και θυμάμαι ότι ήρθα σε μεγάλη αντέγκληση με έναν κρατούμενο, τον Μαζιώτη» έσπευσε να τονίσει.

Σχετικά με τον Πάνο Λάμπρου, δήλωσε ότι τον υπερασπίζεται και τον «καλύπτει», καθώς «ήταν αυτός που είχε λιώσει τα παπούτσια του για να επισκέπτεται φυλακές σε όλη την Ελλάδα και να συνομιλεί με κρατουμένους». Το βλέπω πραγματικά, συνέχισε, σαν παρακρατική επίθεση όλο αυτό.

Πηγή: ΑΜΠΕ 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή