Σκίμπε: Κάνουμε λίγες ευκαιρίες και θα δουλέψουμε σε αυτό

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 14:32
UPD:14:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Μίχαελ Σκίμπε εικονίζεται μετά το τέλος της επίσημης πρώτης προπόνησης της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά στο Ελληνικό.

A- A A+

Την πρώτη επαφή με τους εκπρόσωπους του Τύπου στον... εργασιακό χώρο του, δηλαδή στο γήπεδο, είχε σήμερα ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε.

Στο πλαίσιο της πρωινής προπόνησης της ομάδας ο 50χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί ακόμη να μαθαίνει τους διεθνείς αλλά έχει αποκτήσει μια γενική ιδέα και αποκαλύπτοντας τον άξονα στον οποίο θα επικεντρωθεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Ο Σκίμπε εστίασε στην ανάγκη γρήγορης προσαρμογής του ιδίου στο νέο περιβάλλον που συνάντησε αλλά και των διεθνών στις απαιτήσεις και τα «θέλω» του, επισήμανε το δυνατό σημείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά τόνισε ότι χρειάζεται βελτίωση της παραγωγικότητας.

«Στο κέντρο του γηπέδου βλέπω ότι είμαστε καλοί και σταθεροί, αλλά τεχνικά χρειαζόμαστε βελτίωση για να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό το είδαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, ότι κάνουμε λίγες ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό» δήλωσε ο Σκίμπε.

«Πρέπει να αλλάξουμε λίγο για να γίνουμε μια καλή ομάδα. Όλοι ξέρουμε τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο επίκεντρο από το να προσφέρουμε στην Εθνική. Πρέπει πρώτα να γνωρίσω τους παίκτες και όσο πιο γρήγορα γίνεται να σχηματίσω μια εικόνα» πρόσθεσε ο Γερμανός εκλέκτορας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις