Απολύτως αναγκαία η παρουσία Γ. Πανούση στην Επιτροπή Θεσμών, κρίνει ο Ευ. Βενιζέλος

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 19:45
UPD:19:51
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Οι δημόσιες καταγγελίες, που έκανε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Πανούσης, δεν έχουν μόνον δικαστικό ενδιαφέρον για το οποίο έχει επιληφθεί η Εισαγγελική Αρχή, έχουν και τεράστιο θεσμικό κοινοβουλευτικό και πολιτικό ενδιαφέρον», επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Απολύτως αναγκαία χαρακτηρίζει την παρουσία του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτης Γιάννη Πανούση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Προσερχόμενος στο συνέδριο που διοργάνωσαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου και τα πανεπιστήμια Αθηνών και Πελοποννήσου, με θέμα το «Δίκαιο της Θάλασσας και Μεσογειακός Χώρος» ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρόκειται για συγκλονιστικές αποκαλύψεις, πρωτοφανείς οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος.

«Οι δημόσιες καταγγελίες, που έκανε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Πανούσης, δεν έχουν μόνον δικαστικό ενδιαφέρον για το οποίο έχει επιληφθεί η Εισαγγελική Αρχή, έχουν και τεράστιο θεσμικό κοινοβουλευτικό και πολιτικό ενδιαφέρον», επισήμανε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή