Νίκησε (2-1) τον ΠΑΣ Γιάννινα κι «ανάσανε» ο Παναιτωλικός

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 21:24
UPD:21:41
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Πολύτιμη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 σημείωσε ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Αγρινίου επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την 3η ημέρα του πρωταθλήματος και τη νίκη (1-0) απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ με το αποψινό τρίποντο ανέβηκε στους 11 βαθμούς και έφτασε την ομάδα της Ηπείρου στη 10η θέση.

Ο Παναιτωλικός είχε να πανηγυρίσει από τις 13 Σεπτεμβρίου, καθώς μετά τη νίκη επί της ομάδας της Κομοτηνής ακολούθησαν τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην κατάταξη.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Πετράκη εμφανίζεται φέτος αδύναμη εκτός έδρας, όμως απόψε ήταν και άτυχη αφού κάλλιστα θα μπορούσε να επιστρέψει στην έδρα της τουλάχιστον με ένα βαθμό.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν το παιχνίδι χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες, καθώς στο 3ο λεπτό μετά από φάουλ του Ίλιτς ο Σκόνδρας αστόχησε από κοντά, ενώ στο 7΄ μετά από κόρνερ και πάλι του Ίλιτς, ο Μιχαήλ μόνος στο ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη με κεφαλιά.

Σαν να μην έφτανε η αστοχία τους, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν κιόλας εναντίον της... εστίας τους με αυτογκόλ του Τσουκαλά στο 43΄, ενώ στο 56΄ ο Μαρκόφσκι διπλασίασε από ασίστ του Ρουσκουγέδα, στην πρώτη οργανωμένη επίθεση της ομάδας του, ενώ από εκείνο το σημείο και ύστερα ανέλαβε δράση ο έμπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 70΄ ο Κυριακίδης έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής σε κοντινή κεφαλιά του Ίλιτς, στο 83΄ «έβγαλε» το τετ α τετ με τον Ηλιάδη και στο 86΄ απέκρουσε την κεφαλιά του Τσάβες, πριν νικηθεί για πρώτη και μοναδική φορά στο 90΄ από το πλασέ του Ηλιάδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις