Καταδίωξη και συλλήψεις για ναρκωτικά στον Ισθμό της Κορίνθου

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 13:33
UPD:13:36
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ένας 27χρονος και μία 26χρονη, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, για κατοχή ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, αξιοποιώντας πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν χθες το απόγευμα, στον Ισθμό της Κορίνθου, το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαινε η 26χρονη και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε έξω από το αυτοκίνητο δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 971,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησουν το όχημα και να συλλάβουν τον 27χρονο και την 26χρονη, στο 87ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιλαμβάνει ακόμη πέντε άτομα, και συγκεκριμένα δύο άνδρες, 28 και 37 ετών, και τρεις γυναίκες, ηλικίας 21, 38 και 51 ετών.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, την ποσότητα της ηρωίνης θα προμηθευόταν ο 28χρονος και μαζί με τα άλλα τέσσερα άτομα θα την πουλούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή