Γ. Παπανδρέου: Η ΝΔ δημιουργεί αίσθημα αδιεξόδου στους αγρότες

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2005 13:22
A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της στον αγροτικό τομέα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη Ροδόπη όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

«Η ΝΔ προεκλογικά υποσχέθηκε πολλά και κάνει τα αντίθετα. Καλλιέργησε ψεύτικες προσδοκίες και δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα απλά. Δεν έχει όραμα για τον αγροτικό κόσμο και το χειρότερο όλων είναι ότι δημιουργεί αίσθημα αδιεξόδου στους αγρότες»,τόνισε ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στο Συνεταιριστικό Εκκοκιστήριο Βάμβακος, στο δήμο Αιγείρου του νομού Ροδόπης.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία στοιχειώδους προετοιμασίας ενόψει της νέας ΚΑΠ με αποτέλεσμα , όπως είπε, «να χάνουμε το τρένο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής».

Απευθυνόμενος στους αγρότες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι θέλει να μιλήσει μαζί τους ειλικρινά και να πει αλήθειες, επισημαίνοντας ότι η νέα ΚΑΠ αποτελεί ευκαιρία για αναπροσανατολισμό της αγροτικής παραγωγής με νέα προϊόντα και νέους στόχους.

Το δεύτερο μήνυμα που θέλω να σας μεταφέρω είναι ότι υπάρχει άλλος δρόμος για την ανάπτυξη της χώρας, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι η περιφέρεια μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της αναπτυξιακής πορείας. Όπως σημείωσε, η Θράκη σύντομα θα είναι τα σύνορα της Ελλάδας με την Ε.Ε, μετά την είσοδο σε αυτήν της Βουλγαρίας.

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε για τα προβλήματα των αγροτών ο πρόεδρος της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ροδόπης, Νίκος Σκοπιανός, τονίζοντας ότι η επιβίωση καθίσταται προβληματική και ότι η περιοχή αισθάνεται αδικημένη με την κατανομή των κιλών παράδοσης βάμβακος, ενώ τέλος ζήτησε την ουσιαστική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το βράδυ, στις 8:30 μ.μ., ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή