Πόλο: Άλλη κλάση Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 20:14
UPD:20:17
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Οι πρωταθλήτριες «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν με 24-0 τον ΝΟΒΑ, κρατώντας για δεύτερο σερί αγώνα την εστία τους και φτάνοντας δια... περιπάτου στο «4Χ4».

A- A A+

Πρωτάθλημα για δύο είναι και φέτος η Α1 Γυναικών, με Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη να βρίσκονται όχι ένα αλλά περισσότερα επίπεδα μακριά από τις αντιπάλους τους.

Οι πρωταθλήτριες «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν με 24-0 τον ΝΟΒΑ, κρατώντας για δεύτερο σερί αγώνα την εστία τους και φτάνοντας δια... περιπάτου στο «4Χ4», με την Ασημάκη να «εκτελεί» την αντίπαλη τερματοφύλακα οκτώ φορές.

Πανεύκολα επίσης η Βουλιαγμένη «κονιορτοποίησε» με 27-2 τον Ποσειδώνα Ιλισίων για να σημειώσει κι αυτή την τέταρτη νίκη της, με την Αλεξία Καμμένου να χρησιμοποιεί όσες αθλήτριες είχε στη διάθεσή της κι εκείνες να σκοράρουν όλες!

Δεύτερη συνεχή νίκη για το Ρέθυμνο, που επιβλήθηκε με 9-8 του Εθνικού ο οποίος παραμένει ακόμη χωρίς νίκη, με την Πατσαχάκη να σημειώνει το γκολ μιας νίκης που σημειώθηκε με ανατροπή. 

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, τέλος εκμεταλλεύτηκε τα αγωνιστικά προβλήματα του Τρίτωνα Αμαρουσίου και επικράτησε της ομάδας των βορείων προαστίων με 11-7.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις