Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Στραματσιόνι

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 15:04
UPD:15:12
EPA/ALESSANDRO DI MEO

Ο Στραματσιόνι περιμένει ένα mail από τον Παναθηναϊκό στο οποίο θα επιβεβαιώνονται τα όσα έχουν συζητήσει για το συμβόλαιό του και το μπάτζετ που θα διατεθεί στις μεταγραφές, έτσι ώστε να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. 

A- A A+

Ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι τελικά ο «εκλεκτός» της διοίκησης για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Μετά από περίπου μία εβδομάδα συζητήσεων-επαφών, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατέληξαν στο διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου. Εκτός απρόοπτου, αυτός θα είναι ο 39χρονος Ιταλός, Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος σήμερα ή, αύριο αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία χθες και το μόνο που απομένει είναι η έλευση του νεαρού τεχνικού στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά το θέμα της πρόσληψής του.

Ο Στραματσιόνι περιμένει ένα mail από τον Παναθηναϊκό στο οποίο θα επιβεβαιώνονται τα όσα έχουν συζητήσει για το συμβόλαιό του και το μπάτζετ που θα διατεθεί στις μεταγραφές, έτσι ώστε να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Αφού τελειώσει το θέμα θα κάνει την πρρώτη του προπόνηση την επόμενη Τετάρτη, καθώς Δευτέρα και Τρίτη οι «πράσινοι» θα έχουν ρεπό.

Εφόσον δε στραβώσει κάτι, ο Αντρέα Στραματσιόνι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στις 21 Νοεμβρίου, καθώς μετά το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ακολουθεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις