Super League: Μεγάλο ματς στο Περιστέρι

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 09:49
UPD:10:14
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Το σημερινό μεγάλο ματς, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:30), ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League. 

Πρόκειται για ματς κομβικής σημασίας και για τους δύο μονομάχους. Στόχος αμφοτέρων είναι μόνο το «τρίποντο», μιας και πιθανή ισοπαλία δε «βολεύει» κανέναν. Το μεν γηπεδούχο Ατρόμητο, που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, το δε φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, που έχει μείνει αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου.

Μετά από έξι ήττες σε 9 ματς η διοίκηση του Ατρόμητου απομάκρυνε τον Μιχάλη Γρηγορίου και στην θέση του προσέλαβε τον Τραϊανό Δέλλα. Ο «Κολοσσός» θα επιδιώξει στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων» να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη που θα της δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα. 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολλά και δεν έχει την... πολυτέλεια των αλλαγών, μιας και δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Φυτανίδη, Ούμπιδες και στους τιμωρημένους Κοντοέ, Λε Ταλέκ.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-0 με την ΑΕΚ έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και μία αγωνιστική πριν το μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι τα περιθώρια έχουν στενέψει αφάνταστα για το «τριφύλλι» στην προσπάθεια που καταβάλλει για τον τίτλο. Τα άσχημα αποτελέσματα έφεραν την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο κι από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, την ευθύνη της ενδεκάδας και των οδηγιών στη διάρκεια του αγώνα θα την έχει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Στιβ Ρούτερ.

Και ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τελάντερ, Λαγό, Κλωναρίδη και τον τιμωρημένο, Ταυλαρίδη.

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα: Πανιώνιος-Πλατανιάς 15:00, Καλλονή-Ξάνθη 17:15.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις