Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μποτία στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 19:33
UPD:19:38
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Μποτία μετά το τραυματισμό του.

A- A A+

Ακόμη μία απουσία λόγω τραυματισμού θα καταγράψει φέτος ο Μποτία, καθώς σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η χθεσινή αναγκαστική αποχώρησή του από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ οφειλόταν σε θλάση.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός γηπέδων για τρεις εβδομάδες, που πρακτικά σημαίνει ότι χάνει τους αγώνες πρωταθλήματος με τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό, ενώ θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τα χθεσινά πανηγύρια για την τρίτη σερί νίκη στη διοργάνωση των πρωταθλητών, παίκτες και τεχνική ηγεσία επικεντρώθηκαν στον αγώνα της Κυριακής με τον «Γηραιό», στον οποίο η πειραϊκή ομάδα θα επιδιώξει να καταγράψει τη δέκατη συνεχή νίκη σε ισάριθμους αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Όσοι χρησιμοποιήθηκαν χθες απέναντι στην κροατική ομάδα έκαναν σήμερα αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μανιάτη να συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, τον Μπουχαλάκη να προπονείται συντηρητικά και τον Ντομίνγκες να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά με περισσότερη ένταση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις