Βαρύτατο πρόστιμο της ΕΕΑ σε Μαρινάκη και Ολυμπιακό

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 16:14
UPD:16:16
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Βαρύτατο πρόστιμο συνολικού ύψους 300.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη, επειδή κατά την κρίση των μελών της ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής εταιρείας παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους που του έχουν τεθεί.

Ο ειδικός ανακριτής Διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, είχε επιβάλλει στον κ. Μαρινάκη περιοριστικά μέτρα όσον αφορά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και η ΕΕΑ έκρινε ότι ο παράγοντας του Ολυμπιακού δεν τήρησε τους περιορισμούς, κι έτσι επέβαλε σε αυτόν πρόστιμο 150.000 ευρώ και ισόποσο στην ΠΑΕ.

Το ύψος του προστίμου είναι πρωτοφανές, όμως η ποινή είναι εφέσιμη και είναι βέβαιο ότι η πειραϊκή ομάδα θα την προσβάλει, αφού ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για να κρίνει αν ασκεί διοίκηση ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου είναι ο κ. Ανδρεάδης, ο οποίος είχε αποφανθεί πως ο κ. Μαρινάκης μπορεί να είναι πρόεδρος, καθώς δεν παραβιάζονται οι όροι που είχε επιβάλει!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έλαβε την απόφασή της με 4-3, με καθοριστική ψήφο εκείνη του προέδρου Κωνσταντίνου Παπαλάκη, που προσμετρήθηκε διπλή ύστερα από την ισοψηφία που προέκυψε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις