Δηλώσεις Πάρντο, Κασάμι, Μαζουακού, Φινμπόγκασον

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 00:57
UPD:01:15
INTIME SPORTS/ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Πάρντο πανηγυρίζει το γκολ.

A- A A+

Ο Φελίπε Πάρντο ήταν ο ήρωας από την Κολομβία που έκρινε την τύχη του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, «γύρισε» το παιχνίδι για την ομάδα του και έφερε τον Ολυμπιακό «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σήμερα έτυχε να είμαι εγώ που θα έμπαινα για να βοηθήσω την ομάδα. Είναι πολύ σημαντική η νίκη, θέλω να βοηθάω πολύ την ομάδα» δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο άσος των «ερυθρόλευκων», που μετρά ήδη τρία γκολ στη διοργάνωση!

Ο Πάρντο έχει εγκλιματιστεί και περνά καλά στον Πειραιά, όπως φανέρωσε η επόμενη δήλωσή του: «Αισθάνομαι πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια. Θέλω να κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους και είμαι πολύ ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή».

Παραστατικός ο Παϊτίμ Κασάμι, δήλωσε: «"Φάγαμε κλωτσιά στο πρόσωπο", όμως κάναμε ανατροπή και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, ήταν συνέχεια στο πλευρό μας. Ήταν απογοήτευση όταν χάσαμε το πέναλτι, όμως δείξαμε χαρακτήρα, είμαστε δυνατοί, είμαστε νεανική ομάδα και πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει σπουδαίο μέλλον, ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τα αστέρια».

Ο Αρτούρ Μαζουακού είπε: «Χρειαζόμαστε ακόμη ένα βαθμό. Στο Μόναχο θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλά έχουμε το επόμενο απέναντι στην Άρσεναλ εντός έδρας, που μπορούμε να νικήσουμε αλλά και η ισοπαλία μας βολεύει. Ο Ολυμπιακός είναι φέτος πιο συμπαγής ομάδα. Ο προπονητής έχει αλλάξει και με έχει βοηθήσει».

Πιο... «τρελαμένος» από όλους ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, δήλωσε: «Νιώθω ότι πήγα καλά στο διάστημα που έπαιξα. Έκανα αυτό που του ζήτησε ο προπονητής. Εμείς πάμε για την πρώτη θέση. Είμαστε ακόμα πρώτοι με τη Μπάγερν και έχουμε αποδείξει πως είμαστε σε θέση να κυνηγήσουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στον όμιλο. Δεν φοβόμαστε κανέναν και πάμε για έναν ή τρεις πόντους στο Μόναχο».

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς παραδέχθηκε ότι «μας έβαλε δύσκολα ο αντίπαλος, αλλά ήμασταν οργανωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου, που ήταν φοβερός, φτάσαμε στη νίκη. Θέλουμε ένα βαθμό για να περάσουμε. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μπάγερν και πρέπει να πάμε εκεί για να πάρουμε κάτι καλό. Κανένα ματς δεν είναι τελειωμένο πριν αρχίσει. Στρέφουμε την προσοχή μας τώρα στο πρωτάθλημα γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε βαθμούς εξαιτίας του Τσάμπιονς Λιγκ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις