Σίλβα: Δεν φοβάμαι Γκουαρντιόλα και Μπάγερν

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 00:51
UPD:01:00
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Takis Sagias

«Ο Πάρντο βοήθησε πολύ, γυρίσαμε το ματς με την παρουσία του κι αυτό ήταν δείγμα ότι ένας παίκτης μπορεί να περάσει ως αλλαγή και να κάνει την ανατροπή» σχολίασε ο Μάρκο Σίλβα.

A- A A+

Ο κόσμος γύρω του «χανόταν» από τους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων, όμως ο Μάρκο Σίλβα παρέμενε σοβαρός και προσγειωμένος, αφού ξέρει καλά ότι το πιο δύσκολο παιχνίδι δεν είναι εκείνο που είχε τελειώσει αλλά πάντοτε όποιο ακολουθεί.

«Χρειαζόμασταν ενίσχυση μετά το χαμένο πέναλτι, γιατί ήταν λίγο "μπερδεμένα" τα πράγματα για εμάς. Έπρεπε να δώσουμε σήμα στην ομάδα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως πρέπει να συνεχίσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην τηλεόραση της ΕΡΤ. 

Όσο για την έμπνευσή του που τελικά αντέστρεψε τη ροή του αγώνα και έδωσε στην ομάδα του μια πολύ μεγάλη νίκη; «Ο Πάρντο βοήθησε πολύ, γυρίσαμε το ματς με την παρουσία του κι αυτό ήταν δείγμα ότι ένας παίκτης μπορεί να περάσει ως αλλαγή και να κάνει την ανατροπή» σχολίασε.

«Ήμασταν πραγματικά ομάδα για μια ακόμα φορά. Αν και χάσαμε το πέναλτι, στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ένας παίκτης μπορεί να έκανε τη διαφορά, αλλά όλοι ήμασταν ενωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει ο Ολυμπιακός (τρεις σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ)» υπογράμμισε.

«Ακόμα όμως δεν έχει καθοριστεί τίποτα. Όλοι ξέρουμε ότι το να παίρνεις εννέα βαθμούς είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τα φαβορί ήταν η Μπάγερν και η Άρσεναλ. Όμως προσπαθήσαμε και πλέον είμαστε εμείς σε πολύ καλή θέση» συμπλήρωσε ο Σίλβα.

Για επόμενη υποχρέωση της ομάδας του, που φέρει τον Ολυμπιακό φιλοξενούμενο στο Μόναχο, δήλωσε ότι «δεν φοβάμαι ούτε τον Γκουαρντιόλα, ούτε την Μπάγερν, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του κόσμου ή τουλάχιστον μία από αυτές. Θα κινδυνεύσουμε, θα είναι δύσκολη βραδιά, αλλά θα πάμε με πίστη και προσπάθεια. Φόβο δεν θα αισθάνομαι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις