Βεργέτης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την πρώτη νίκη μας

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 19:45
UPD:19:47
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης σέβεται τον ΑΠΟΕΛ αλλά αύριο το βράδυ θα προσπαθήσει να τον νικήσει, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Κύπριους ο τεχνικός του, Στάικος Βεργέτης.

«Αντιμετωπίζουμε τον ΑΠΟΕΛ με σοβαρότητα και συγκέντρωση, καθώς είναι μεγάλη ομάδα. Ο Αστέρας στις ευρωπαϊκές βραδιές παρουσιάζεται σοβαρός. Οι ποδοσφαιριστές μου καταθέτουν την ψυχή τους και απολαμβάνουμε τα παιχνίδια» τόνισε ο Έλληνας προπονητής.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ήρθαν τα αδέρφια μας από την Κύπρο στην Τρίπολη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη πορεία σε ευρωπαϊκές συμμετοχές. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με τη πρώτη ευρωπαϊκή νίκη» πρόσθεσε.

Στην ανάλυση του αντίπαλου επισήμανε πως «δυνατότερο σημείο του είναι η επιθετική μετάβαση. Η ομάδα φεύγει γρήγορα στην επίθεση, με γρήγορη σκέψη στον ελεύθερο χώρο και από μόνο του μας δίνει την αφύπνιση, ώστε να μην την πατήσουμε».

Όσο για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας του; «Η νίκη δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους παίκτες μας.Έτσι πιο εύκολα τολμάς, αν έχεις καλά αποτελέσματα» παρατήρησε.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Τσοκάνης υπογράμμισε: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη. Δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, πιστεύω όμως ότι θα την πάρουμε εμείς».

Ο Φακούντο Μπερτόλιο είπε: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και ελπίζω να το απολαύσουν οι ένθερμοι υποστηρικτές μας. Είμαι ικανοποιημένος στον Αστέρα και μου αρέσει πολύ να παίζω για τους φιλάθλους μας. Είμαι ευχαριστημένος με τον κόσμο της Τρίπολης γιατί με κάνει να νιώθω άνετα και νομίζω ότι παίζω στο σπίτι μου, στην Αργεντινή».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις