Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον Μπενζεμά

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 13:05
UPD:13:14
EPA/MARCELO SAYAO

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης (φωτ. αρχείου) συνελήφθη από την αστυνομία των Βερσαλιών, στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εκβιασμού και άλλων αδικημάτων που δύνανται να τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη.

A- A A+

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε σήμερα τον Καρίμ Μπενζεμά, ως ύποπτο για την απόπειρας εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, υπό την απειλή χρήσης «ροζ» βίντεο.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του δημόσιου κατήγορου, ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθη από την αστυνομία των Βερσαλιών, στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εκβιασμού και άλλων αδικημάτων που δύνανται να τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη.

Σύμφωνα με μερίδα του γαλλικού Τύπου ο Μπενζεμά είχε κλητευθεί για να καταθέσει. Ο παίκτης πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του και συνελήφθη, άλλα ΜΜΕ ωστόσο αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε προγραμματισμένη κατάθεση και η σύλληψή του έγινε νωρίτερα σήμερα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Μπενζεμά είπε ότι ο πελάτης του συνεργάζεται με τις αρχές. Η γαλλική αστυνομία δεν έχει ενημερώσει ακόμη επισήμως, ούτε είναι γνωστό προς το παρόν με ποιο τρόπο εμπλέκεται στην  υπόθεση ο Μπενζεμά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις