Ατρόμητος: Διαζύγιο με Γρηγορίου

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 13:17
UPD:13:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
Ένα διαζύγιο «βελούδινο», με τις δύο πλευρές να χωρίζουν φιλικά λόγω των καλών σχέσεων του Έλληνα τεχνικού (φωτ. αρχείου) με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιώργο Σπανό.
A- A A+

Το αναμενόμενο τέλος στη συνεργασία του Μιχάλη Γρηγορίου με τον Ατρόμητο μπήκε σήμερα και επίσημα, μερικές ώρες μετά την έκτη ήττα σε εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα, από τον Ηρακλή (0-2) στη Θεσσαλονίκη.

Ένα διαζύγιο «βελούδινο», με τις δύο πλευρές να χωρίζουν φιλικά λόγω των καλών σχέσεων του Έλληνα τεχνικού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιώργο Σπανό.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του, πρώτος στη λίστα των υποψηφίων φέρεται να είναι ο Τραϊανός Δέλλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι επίκειται ραντεβού μέσα στην ημέρα.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο κι έπειτα από διεξοδική συζήτηση πρυτάνευσε η άποψη ότι το καλό της ομάδας επιτάσσει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Ατρόμητος ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό του για το «ήθος, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και εργατικότητα. Επί ημερών του η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορία της». 

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γρηγορίου ευχαρίστησε το προσωπικό της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους παίκτες και τον κόσμο, ιδιαιτέρως δε τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και στον πρόεδρο Γιώργο Σπανό.

«Αυτοί οι άνθρωποι σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι εμείς που ασχολούμαστε από οποιοδήποτε πόστο με το ποδόσφαιρο πρέπει να τους κρατάμε και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν για πάντα στο χώρο. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να δουλέψω στον Ατρόμητο» υπογράμμισε ο Γρηγορίου. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις