Debate των «τεσσάρων» ζητεί με επιστολή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 20:28
UPD:20:39
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Όπως αναφέρει, είναι «απαράδεκτο» να φτάσει η ημερομηνία των εκλογών, χωρίς να βρεθούν οι τέσσερις υποψήφιοι απέναντι σε οποιουδήποτε είδους ακροατήριο, για να παρουσιάσουν τις θέσεις και το όραμά τους.

A- A A+

Τη διεξαγωγή τουλάχιστον δύο εθνικών συνδιασκέψεων, αλλά και ενός τουλάχιστον debate μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ζητεί με επιστολή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην επιστολή, με αποδέκτη τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται «με πολύ άσχημο τρόπο», ενώ τονίζει ότι, αντί οι τέσσερις συνυποψήφιοι με ίσους όρους να απευθυνθούν στο εκλογικό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας, ο καθένας αξιοποιεί το όποιο θεσμικό αξίωμα κατέχει για εκλογικούς λόγους απαξιώνοντας την διαδικασία.

Όπως αναφέρει, είναι «απαράδεκτο» να φτάσει η ημερομηνία των εκλογών, χωρίς να βρεθούν οι τέσσερις υποψήφιοι απέναντι σε οποιουδήποτε είδους ακροατήριο, για να παρουσιάσουν τις θέσεις και το όραμά τους.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης είχε προτείνει να διεξαχθούν δύο εθνικές συνδιασκέψεις, ενώ επανέφερε την πρότασή του για debate.

«Είναι αδιανόητο να υποκρινόμαστε ότι φοβόμαστε για την ενότητα του κόμματος εάν βρεθούμε οι τέσσερις και μιλήσουμε μπροστά σε μία κάμερα. Όποιος το λέει αυτό δεν υπηρετεί την ενότητα του κόμματος, υπηρετεί προσωπική στρατηγική», συμπληρώνει ο κ. Γεωργιάδης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Η δημόσια συζήτηση συναγωνιστών δεν απειλεί την ενότητα

Η δημόσια συζήτηση συναγωνιστών δεν απειλεί την ενότητα, επεσήμανε μιλώντας στην Πάτρα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε, την ενότητα την απειλεί η παραπολιτική.

«Αντίθετος σε debate» μεταξύ των τεσσάρων ο Ευ. Μεϊμαράκης

Κατηγορηματικά αρνητικοί στο ενδεχόμενο διεξαγωγής debate μεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ. δήλωσαν νωρίτερα συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως εξήγησαν, οι τηλεμαχίες γίνονται μεταξύ πολιτικών αντιπάλων. Σύμφωνα με τους ίδιους, ένα debate μεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία θα έπληττε το κύρος, τη σοβαρότητα και την ενότητα στη Ν.Δ..

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή