Ολυμπιακός: Μοναδικός στην Ευρώπη με το απόλυτο!

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 10:45
UPD:15:25
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Στη... διαδρομή αυτή ο Ολυμπιακός έχει στο ενεργητικό του 26 γκολ κι έχει δεχθεί 4.

A- A A+

Η μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα της χώρας της είναι, πλέον, ο Ολυμπιακός.

Μετά τη «γκέλα» της Μπάγερν στην Φρανκφούρτη την περασμένη Παρασκευή (0-0 με την Αϊντραχτ) και τη νίκη των Πειραιωτών στη Βέροια, η ελληνική ομάδα είναι η μόνη στη «Γηραιά Ήπειρο» που μετράει ισάριθμες νίκες στα ματς που έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα (9Χ9).

Στη... διαδρομή αυτή ο Ολυμπιακός έχει στο ενεργητικό του 26 γκολ κι έχει δεχθεί 4. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είναι ο μοναδικός τεχνικός στην Ιστορία του συλλόγου που μετράει 9 σερί νίκες από την έναρξη της περιόδου (9 σερί νίκες στον πάγκο του Ολυμπιακού έχουν σημειώσει στο παρελθόν και οι Γούναρης, Περσίας και Μπάντοβιτς, αλλά στη διάρκεια του πρωταθλήματος), θα κυνηγήσει στο εξής το ιστορικό ρεκόρ του Ηρακλή.

Οι Θεσσαλονικείς την περίοδο 1966/1967 πέτυχαν 11 σερί νίκες και για ισοφαρίσει αυτή την επίδοση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει την επόμενη αγωνιστική τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη και την επομένη (11η αγωνιστική) τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Σαφώς κι αν συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός θα βρεθεί «αγκαλιά» με τον 43ο τίτλο της ιστορίας του από το μήνα Νοέμβριο κι ενώ θα έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις