Ιταλία: Νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόμα και... ρετιρέ για την Ίντερ

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 23:56
UPD:01/11/2015 15:48
REUTERS/STEFANO RELLANDINI

Οι «νερατζούρι» με τη μεγάλη επιτυχία του στο «Τζουζέπε Μεάτσα» εκθρόνισαν τους «τζιαλορόσι» από το ρετιρέ και με το αγαπημένο τους 1-0 έστειλαν το μήνυμα που ήθελαν ότι εφέτος είναι ικανοί για τον τίτλο. 

A- A A+

Η κορυφή της Serie A έχει από σήμερα νέο «κάτοικο», την Ίντερ, που ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής επί της Ρόμα με 1-0.

Οι «νερατζούρι» με τη μεγάλη επιτυχία του στο «Τζουζέπε Μεάτσα» εκθρόνισαν τους «τζιαλορόσι» από το ρετιρέ και με το αγαπημένο τους 1-0 έστειλαν το μήνυμα που ήθελαν ότι εφέτος είναι ικανοί για τον τίτλο. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Γκάρι Μεδέλ στο 31ο λεπτό, ενώ οι «Ρωμαίοι», που είχαν στην ενδεκάδα τους τον Κώστα Μανωλά τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Νίκολα Ριτσόλι απέβαλε στο 74΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Στο ντέρμπι του Τορίνο που προηγήθηκε, η Γιουβέντους με γκολ του Χουάν Κουαδράδο στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 την ομώνυμη ομάδα. Ο Πολ Πογκμπά άνοιξε το σκορ για τη «Μεγάλη Κυρία», αλλά ο Τσέζαρε Μπόβο ισοφάρισε για την «γκρανάτα».

Το ματς ήταν «θρίλερ» έως το τέλος. Η Τορίνο δεν πήρε το «τρίποντο»... ελέω Μπουφόν (έκανε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Καμίλ Γκλικ), ενώ στο 90΄ ο Λεονάρντο Μπονούτσι σημάδεψε το δοκάρι.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις