Αγγλία: Τεράστια νίκη της Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 16:44
UPD:16:45
REUTERS/John Sibley
A- A A+

Με τον πιο εμφατικό τρόπο πανηγύρισε η Λίβερπουλ την πρώτη της νίκη από τη  ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ο Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Europa League) ο Γερμασνός τεχνικός είδε την ομάδα του να περνάει… τρένο από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με 3-1 επί της πρωταθλήτριας, αλλά παραπαίουσας εφέτος, Τσέλσι. Επιβλητική σε όλα τα σημεία του αγώνα ήταν η ομάδα του Μερσεϊσάιντ, που θύμισε αρκετές φορές τη Λίβερπουλ του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το αποτέλεσμα αυτό να ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στο θέμα της παραμονής του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο των «μπλε».

Το 2011 ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του Μερσεϊσάιντ κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο, με τη σημερινή της επιτυχία να αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν σκεφτεί κανείς ότι βρέθηκε να χάνει με το γκολ από τ΄ αποδυτήρια του Ραμίρες. Με δύο πανέμορφα γκολ ο Κουτίνιο έφερε «τούμπα» το ματς και το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 83΄ η πιο ακριβή μεταγραφή της Λίβερπουλ στην καλοκαιρινή περίοδο, ο Βέλγος στράικερ, Κριστιάν Μπεντέκε.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις