Super League: Επικίνδυνη έξοδος του Ολυμπιακού στη Βέροια

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 09:23
UPD:10:10
ICON /ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία, Τσόρι Ντομίνγκες και τον ανέτοιμο Εστεμπάν Καμπιάσο, ενώ στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα τέθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης Βέροιας δοκιμάζεται σήμερα ο Ολυμπιακός (19:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 8 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και στόχος τους είναι το 9Χ9, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και σε απόσταση... ασφαλείας από τους διώκτες τους. Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στη «βασίλισσα» του Βορρά, η οποία μπορεί στην έδρα της να μην έχει ακόμη νίκη, ωστόσο, προέρχεται από σπουδαίο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη και από ισοπαλία στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία, Τσόρι Ντομίνγκες και τον ανέτοιμο Εστεμπάν Καμπιάσο, ενώ στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα τέθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη ακολουθεί ο «τελικός» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League και θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους.

Το σημερινό «μενού» περιλαμβάνει άλλες δύο συναντήσεις. Η αρχή θα γίνει στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (15:00) σε ένα άκρως αμφίρροπο ματς, ενώ στις 17:15 ο φορμαρισμένος Πλατανιάς θα επιδιώξει να κάνει το 2Χ2 στην έδρα του απέναντι στην Καλλονή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις