Μπάσκετ: «Καρφιά» του Γ.Αγγελόπουλου για Σλούκα και Ντάνστον

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 00:27
UPD:00:34
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

O Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε μεταξύ άλλων: «Κάναμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Κώστα Σλούκα, αλλά δε δέχθηκε να συζητήσει μαζί μας. Τον αγαπάμε, είναι καλό παιδί και καλός παίκτης, αλλά μας είπε ψέματα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την μητέρα του, ενώ ήταν στην Αθήνα και μιλούσε με άλλους για το μέλλον του! Είναι μεγάλος παίκτης και θα γίνει καλύτερος».

A- A A+

Ξέσπασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το πρώτο «διπλό» του Ολυμπιακού στην Euroleague.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ερυθρόλευκης ΚΑΕ συνέστησε στον κόσμο να κάνει υπομονή, επισήμανε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει, ενώ «επιτέθηκε» σε δύο πρώην παίκτες της ομάδας, τους Κώστα Σλούκα και Μπράιαντ Ντάνστον. Για τον πρώτο ανέφερε πως είπε ψέμματα στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του, ενώ για τον Αμερικανό αποκάλυψε ότι έκλεισε στην Αναντολού Εφές το ίδιο βράδυ που ο σύλλογος γιόρταζε τα επινίκεια της κατάκτησης του τίτλου στην Α1!

Μιλώντας στην κάμερα της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αμέσως μετά το 71-66 επί της Αρμάνι, είπε μεταξύ άλλων: «Κάναμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Κώστα Σλούκα, αλλά δε δέχθηκε να συζητήσει μαζί μας. Τον αγαπάμε, είναι καλό παιδί και καλός παίκτης, αλλά μας είπε ψέματα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την μητέρα του, ενώ ήταν στην Αθήνα και μιλούσε με άλλους για το μέλλον του! Είναι μεγάλος παίκτης και θα γίνει καλύτερος».

Δεν ξέχασε ούτε τον Ντάνστον ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού: «Το βράδυ που γιορτάζαμε τον τίτλο στα μπουζούκια, περίπου στις 5 το πρωί εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Ντάνστον. Κάθισε μαζί του για 5 λεπτά και την άλλη μέρα μας είπε ότι είχε συμφωνήσει ο παίκτης με άλλη ομάδα. Τι να μου πει ο Ντάνστον, όταν γίνεται αυτό έξι ώρες μετά τα επινίκια; Τι ξέρετε για τον Ντάνστον; Ξέρετε πως έπεσαν όλοι πάνω του, μάνατζερ, προπονητές για να τον πείσουν να πάει σε άλλη ομάδα; Να κλαίμε δηλαδή για τον Ντάνστον; Έφυγε, έχουμε τον Γιανγκ που ήταν εκπληκτικός σήμερα, έβαλε 18 πόντους». 

Για τη συνέχεια είπε: «Ο Ολυμπιακός που είδαμε στο Μιλάνο ήταν βελτιωμένος. Ας μη βιαζόμαστε, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τον Ιανουάριο η ομάδα θα είναι όπως την θέλουμε, όπως τα έχουμε υπολογίσει. Έχουμε δείξει καλά δείγματα και πως είμαστε δυνατή ομάδα. Η συνταγή δεν άλλαξε ούτε φέτος. Ας μιλάμε για αυτούς που είναι στην ομάδα, που χύνουν ιδρώτα, ματώνουν, μοχθούν, τα δίνουν όλα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Πάντα κάποιος θα έρχεται και θα φεύγει. Κανείς δεν μιλάει για τον Μάντζαρη και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πέρσι είχε 9/11 τρίποντα, 0 λάθη σε 70 λεπτά αν θυμάμαι καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα». 

Κατέληξε λέγοντας: «Νικήσαμε σήμερα μία ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ. Το δικό μας είναι οριακά λιγότερο σε σχέση με πέρσι. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, είναι στάση ζωής, πραγματικότητα. Εμάς αυτά μας αρέσουν, τα θαύματα, οι υπερβάσεις, τα όνειρα. Πάντα είμαστε με ψηλά το κεφάλι, κερδίσουμε ή χάσουμε». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις